Daynex Akademi Mesleki Eğitim

Daynex ile nasıl tanıştınız ?

Öğrenciniz olan Gökay Bektaş'ın velisiyim. Adım İlhan Bektaş. Gökay ortaokulu bitirdiğinde hangi liseye verelim diye araştırmalar yapıyorduk. Bir abimizin tavsiyesi üzerine Daynex'i duyduk geldik müracaat ettik. Yetkililer ile konuşunca bir haftalık ölçme değerlendirme olacak dediler. Geldik bir haftalık ölçme değerlendirme süremiz sonucunda Gökay'ı Daynex'e kaydettik ve Daynex'in bir üyesi oldu.

Öğrencimiz Gökay'da Neler Değişti ?

Gökay buraya geldikten sonra normalde okula çok özverili değildi ama Daynex'e başladıktan sonra Gökay'ı bir özverili gördüm yani sabah saatini kuruyor, gelmeye çalışıyor, sürekli burada olmak istiyor. Yani burayı sevdi. İnşallah ileride başarılı da bir öğrenciniz olacak. Burada olmaktan mutluyuz.

Neden Daynex'i tercih ettiniz ?

Gökay'ı Ben normal bir liseye vermeyi düşünüyordum ama çok başarılı olacağını tahmin etmiyordum. Şu anda burada sevdiği de bölüm zaten Bilgisayar. Daynex'e verdik onu İnşallah ileride çok başarılı bir yere geleceğini de tahmin ediyorum çünkü severek yapıyor. Burada hem liseyi okuyor hem de uygulama yapıyor. Kendi bölümüne dair dersleriyle beraber severek çalıştığı için daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Aileye maddi etkisi var mı ?

Gökay şu anda aileye bir yükü yok zaten evimizde yakın, iş yerine de yakın Daynex'e yakınız. Belli bir ücret alıyor buradan ondan da memnun şu anda. Gökay'ın bize bir yükü yok. Buradan aldığı belli bir miktarda zaten harçlığının maaşını almış oluyor. Daha da hevesi geliyor.

Gökay'ın hayali nedir ?

Gökay'ın zaten Hayallerinden bir tanesi bilgisayar yazılımcısı olabilmekti, Daynex'in üyesi olarak inşallah güzel bir yazılımcı olacak ve Daynex'e de İnşallah devam edeceğiz.