Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi, Kaşüstü Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretim Görevlilerini Ağırladı

Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi, Kaşüstü Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Gümrükçü, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Emrah Çağlayan ve Elektrik Alanı öğretmeni Sezai Yıldırım tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sırasında, merkezin öğrencilere sağladığı mesleki eğitim programları, sertifikasyon imkanları ve sektörle bağlantıları hakkında bilgi alındı. Ayrıca, merkezin mesleki eğitim programları, sertifikasyon imkanları ve sektörle bağlantıları hakkında detaylı bilgi aktardı. Ziyaretçiler, merkezin sunduğu olanaklara hayran kaldı.

Ziyaret sonunda, Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi ile Kaşüstü Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü anlaşması imzalandı ve bu sayede öğrencilerin mesleki gelişimleri için daha fazla fırsat sağlanacak.

 

İmzalanan işbirliği protokolü sonrasıöğrenciler haftanın 4 günü Daynex akademide uygulamalı mesleki eğitim programına devam ederken, haftanın 1 günü de Kaşüstü Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitimlerine devam edecekler.Bu protokolle, iki kurum arasında öğrencilerin mesleki gelişimine yönelik faaliyetlerin planlanması ve gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca, öğrencilerin staj ve iş imkanlarında avantajlı konuma gelmesi de amaçlanıyor. Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi'nin sağladığı bu imkanlar, öğrencilerin gelecekteki meslek hayatları için büyük önem taşıyor. Bu işbirliği sayesinde, öğrencilerin mesleki gelişimlerine yönelik fırsatlar artacak ve Trabzon'da mesleki eğitim alanında önemli adımlar atılacak.

 

Kaşüstü Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygun öğrencilerin Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim alması için öğrenci yönlendirme çalışmaları yapmayı planladıklarını belirterek bu iş birliği sayesinde öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmelerine ve iş hayatına hazırlanmalarına destek olacaklarını ifade ettiler.