Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi Özel Misafirlerini Ağırladı

Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi'ni Yomra'dan önemli isimler ziyaret etti. Gelen misafirler Tahsin DİNÇER tarafından ağırlandı.

Başlıklar

Daynex Mesleki Eğitim Merkezi Özel Misafirlerini AğırladıDaynex Yazılım A.Ş. Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi Nedir?Eğitim Merkezi'ne Kimler Başvurabilir?Eğitim Merkezi'ne Nasıl Başvurulur?

Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi Özel Misafirlerini Ağırladı

Daynex Yazılım A.Ş. tarafından açılan Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi'ni bugün Yomra Milli Eğitim İlçe Müdürü Ayhan YILDIRIM, İlçe Ortaokul müdürleri ve bölge muhtarları ziyaret etti. Daynex Yazılım A.Ş.'nin yöneticisi Tahsin DİNÇER, gelen misafirlerine mesleki eğitim merkezini gezdirerek burada yürütülecek eğitimler ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Daynex Akademi Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezi Nedir?

Türkiye'ye ve dünyaya yazılım hizmeti vermeyi hedefleyen Daynex Yazılım A.Ş., ülkemizin gençlerinin hedeflerini gerçekleştirip sağlam bir kariyer yapmasını sağlamak amacıyla Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi’ni açtı. Açılan bu merkezde lise öğrencilerinin günümüzün en gözde mesleklerinden olan Yazılım Uzmanlığı, Grafik Tasarım Uzmanlığı ve Dijital Pazarlama Uzmanlığı eğitimi alarak hem kazanç sağlaması hem de meslek öğrenmesi amaçlanıyor. Eğitim merkezinin hedefi her yılda ez az 50 Yazılım ve Dijital Pazarlama Uzmanı yetiştirmek.

 

Eğitim Merkezi'ne Kimler Başvurabilir?

Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi'nde başlatılan bu programa dahil olmak isteyen aday öğrenciler en az ortaokul mezunu olmaları gerekiyor. Liseye yeni başlamaları halinde 9. sınıftan itibaren, lisede okurken bölüm değiştirmek isteyen öğrenciler ise 10. sınıftan itibaren döneme başlayıp meslek dalı seçimi yapmaları gerekiyor.

 

Eğitim Merkezi'ne Nasıl Başvurulur?

Eğitim Merkezi'ne başvurmak isteyen lise öğrencileri başvurularını aşağıda belirtilen kanallara ya da doğrudan Daynex Akademi Mesleki Eğitim Merkezi ile iletişime geçerek başlatabilir.

 

05303072311
info@daynexakademi.com.tr
Eğitim Merkezi Tanıtım Sayfası: https://www.daynexakademi.com.tr/tr